Format

Zoeken

De FORMAT tips voor de badkamerplanning

Handig gepland – ontspanning voor elke dag
Gedurende ons leven brengen wij gemiddeld 55.000 uur door in de badkamer. Om te zorgen dat u elke dag ontspannen kunt beginnen en afsluiten, helpen wij u graag van de optimale ruimte-indeling tot aan de oplevering. Om een nieuwe badkamer samen met ons, uw FORMAT dealer, in onze vestiging te kunnen plannen, hoeft u alleen onze tips op te volgen om perfect voorbereid te zijn.

Checklist invullen
Wij hebben voor u een checklist samengesteld, waarin de belangrijkste vragen voor een nieuwe badkamer worden gesteld. Vul deze lijst, voor zover u al weet wat u wilt, in en neem deze mee tijdens onze afspraak. U kunt de checklist hier downloaden.

Badkamerplanner gebruiken
Wij hebben voor u een badkamerplanner ontworpen, waarmee u de belangrijkste zaken voor in een badkamer al zelf kunt plannen en positioneren. Download deze hier snel en gemakkelijk, knip de producten uit en breng uw plattegrond over op het lijnenraster. En u kunt al meteen beginnen!

Plattegrond meenemen
Neem een plattegrond van uw badkamer mee. Zo kunnen wij samen een praktische en passende ruimte-indeling voor uw nieuwe droombadkamer uitwerken.