Format

Zoeken

De FORMAT servicegarantie

Service ter plaatse
Uw tevredenheid is ons voornaamste doel! Hiervoor bieden wij u niet alleen goede kwaliteit tegen de beste condities, maar ook de beste service en professioneel advies – van de eerste badkamerplanning tot aan de oplevering van uw droombadkamer en daarna.

Kwaliteit staat op de eerste plaats
Wij bieden met ons handelsmerk FORMAT producten in merkkwaliteit van gerenommeerde fabrikanten. Zodat u lang plezier aan uw badkamer zult beleven.

Afgerond assortiment – topkwaliteit voordelig geprijsd
Wij bieden u uit één hand een perfect compleet assortiment. Dit assortiment sluit aan op elke toepassing, elke stijl en elk budget.

Onze expositie
In onze voorbeeldbadkamers vindt u het complete palet aan vormgevingsideeën. Ontdek de FORMAT producten live en neem veel inspirerende ideeën meer voor uw nieuwe badkamer.

Ons team
Onze medewerkers zijn met hun uitgebreide vakkennis altijd voor u beschikbaar. Zodat geen enkele vraag onbeantwoord blijft; ter plaatse of telefonisch vanuit uw eigen huis.

Magazijn- en leveringsservice
Wij leveren het grootste deel van ons assortiment vanuit ons magazijn. Onze leveringsservice zorgt voor korte distributietrajecten. Dat bespaart u en uw werklieden tijd en kosten.

Service voor en na de aankoop
Een product is altijd zoveel waard als de bijbehorende service. Daarom wordt Service bij ons met een hoofdletter geschreven. Of het nu om de planning en aankoopadvisering gaat, om snelle levering, om bijkoopservice of om reserveonderdelen als er toch ooit iets stuk mocht gaan. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Vakkundige montage
Als vakgroothandel werken wij nauw samen met vakkundige installateurs. Wij adviseren u graag een specialist bij u in de buurt, die uw badkamer goed en betrouwbaar realiseert, inclusief alle garanties en voordelen van het vakbedrijf:

  • vakkundige planning
  • nauwkeurige opmeting en advisering ter plaatse
  • keurig afgewerkte montage
  • kwaliteitsgaranties
  • garantieverlening van het vakbedrijf
  • service en hulp in geval van nood