Format

Zoeken

Filosofie

Ons merk FORMAT biedt u kwalitatief hoogwaardige producten die volledig op de praktijk zijn afgestemd, die voldoen aan de hoogste design- en kwaliteitseisen en die ook nog eens overtuigen door een bijzonder aantrekkelijke prijs. Voor een badkamer die aan moderne designeisen voldoet en tevens elke stresstest in de praktijk doorstaat. Wij als dealers staan vanaf de badkamerplanning tot aan de oplevering van uw droombadkamer en uiteraard daarna te allen tijde tot uw beschikking. Want uw tevredenheid is ons voornaamste doel.

De kwaliteit van onze producten staat voor ons op de eerste plaats. Wij bieden met ons handelsmerk FORMAT producten van gerenommeerde fabrikanten, zodat u lang plezier aan uw badkamer zult beleven.
Onze medewerkers bieden u professioneel advies en verzorgen samen met u een gedegen badkamerplanning. Zij kennen de veelzijdige vormgevingsmogelijkheden en staan u op elk gewenst moment bij met hun omvangrijke kennis.

Geschiedenis

FORMAT is al meer dan 30 jaar het beproefde merk voor kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers. FORMAT heeft zich gedurende deze tijd succesvol op de markt gevestigd en wordt in heel Europa verkocht.

Het merk FORMAT is het handelsmerk van de bedrijfstak huistechniek van de E/D/E, dat met een totale omzet van 5,2 miljard euro in 2011 Europa's grootste inkoop- en marketinggroep in de productie- en tussenhandel is.